Çiftlik İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://ciftlikilkokulusilopi.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik Köyü Silopi/ŞIRNAK
VİZYON : Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MİSYON : İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : KIZ FUTSAL TAKIMI İLÇE ŞAMPİYONLUĞU KIZ FUTSAL TAKIMI İL İKİNCİLİĞİ KIZ ATLETİZM TAKIMI İLÇE BİRİNCİLİĞİ KIZ FUTBOL TAKIMI İLÇE ŞAMPİYONLUĞU

Saatler : Ders Başlama:08.50 Ders Bitiş:14.30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis : Öğretmen servisi vardır.
Ulaşım : Öğretmenlere ait okul servisi bulunmaktadır. Bunun yanında okulumuzun bulunduğu Çiftlik Köyü´ne ve civar köylere ait dolmuşlar gün içerisinde köy ve ilçe merkezi arasında yeterli sıklıkta gidiş-geliş yapmakta olup ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Çiftlik Köyü Silopi/ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 85 km. İlçe merkezine 12 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :